Mért nem vagy a Team-Hungaryban?

Mikor még úgy volt, hogy én leszek a csapat kapitány, akkor sokan rám írtak, hogy vegyem be őket a TH-ba mert jó játékosok és ott a helyük. Ugye a játék 5vs5-ben zajlik tehát 5 embert kell kiválasztani a sceneből. Tegyük fel Magyarországon van 300 CoD2 játékos, akik versenyszinten játszanak. Ebből körülbelül 40 olyan játékos van akik jól játszanak, és persze nem visszatérő csalók. Ebből a 40 játékosból kell 5 plusz a tartalék embereket kiválasztani. Akárki kerülne a csapat kapitány posztba az azokat az embereket hívná akiket ismer. Egyet kell megértenetek mindenki nem lehet TH-s, adott esetekben ki kell érdemelni, fel kell mutatni valamit például LAN-on bebizonyítani a játéktudást.

Sokan kérdezték mi történt mért nem én vagyok a CTF kapitány. Nos hát azért, mert tanulnom kell és nem volna elég időm erre is koncentrálni. ESL-en az SD csapatot terelgetem és az is néha nehezemre esik. Sok mindenre oda kell figyelni meg kisebb türelem is kell hozzá.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>